DSCF7214-bewerkt

Verkopen

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie
 • 95% aan de vraagprijs verkocht

Je huis of appartement verkopen is een spannende gebeurtenis. En dat begrijpen we bij Immo Verbeeck heel goed. Maar dankzij onze betrokkenheid en persoonlijke en professionele aanpak, ervaring en deskundigheid, hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Want wij nemen het hele verkoopproces voor onze rekening en vinden zo een nieuwe eigenaar voor jouw vastgoed. Voor een prettige communicatie zorgen wij voor één vast contactpersoon / dossierbeheerder gedurende het gehele proces.

Het proces

 1. De schatting/waardebepaling

  We voeren een concrete taxatie / waardebepaling (of een schatting) uit om zo de waarde van je vastgoed te bepalen en tot de perfecte vraagprijs te komen. Dat is dé basis voor een vlotte verkoop.

   

 2. Het verkoopdossier

  We stellen een uitgebreid verkoopdossier samen met alle informatie, documenten en attesten die de notaris nodig heeft om je akte te kunnen verlijden. Zo voorkomen we onaangename verrassingen op het laatste moment. 

 3. De promotie

  We zetten je huis of appartement online én offline in de kijker. Met heldere omschrijvingen en professionele foto’s. Je eigendom krijgt een plaats op verschillende portaalsites, onze website en onze Instagram- en Facebookpagina en wordt getoond op de schermen in ons kantoor.

 4. De bezichtigingen

  We maken de afspraken voor de bezichtigingen, leiden kandidaat-kopers afzonderlijk rond in je huis of appartement en geven een antwoord op al hun vragen. Maak een hier een afspraak voor een bezichtinging.

 5. De verkoop

  We stellen de verkoopovereenkomst op en sturen ze door naar de notaris. Zo kan die alle voorbereidingen treffen om de ondertekening van de akte vlot te laten verlopen. De ondertekening wordt op kantoor gedaan in de aanwezigheid van beide partijen. De verkoper en koper ontvangen de verkoopovereenkomst ter inzage. 

 6. De begeleiding bij de akte

  We staan tijdens elke fase van het verkoopproces voor je klaar. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Dan zijn onze experts er voor jou. Als je dat wenst, begeleiden we je zelfs tijdens de ondertekening van de akte bij de notaris.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiënte aanpak voor verkoop.

Valerie

+32 468 54 94 08
10 /10

De samenwerk met Immo Verbeeck verliep vlekkeloos! Wij zijn geholpen door Valerie en waren aangenaam verrast door de vlotte service en vriendelijkheid! Wij zijn zeer correct, vriendelijk en nauwkeurig door Valerie begeleidt van begin tot het einde. Alles is vlot geregeld en wij verkregen alle informatie voor onze nieuwe woning, nu kunnen we beginnen te genieten! Valerie is een top makelaar!

Mevr. Hutten

MOL

10 /10

Valerie Mertens is een heel spontane en gedreven dame. Haar enthousiasme voor haar werk, zorgt voor een zeer vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. De professionele aanpak en de duidelijke en transparante communicatie, zijn oorzaak en gevolg van een toffe en correcte afwerking van een bemiddelingsopdracht. Proficiat Valerie.

Dhr. Leysen

MOL

10 /10

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

10 /10

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

10 /10

De samenwerking is super verlopen. Valerie is een gedreven dame die van aanpakken weet. Bijkomend is ze communicatief sterk en kon ze me perfect informeren over de administratieve gang van zaken. Door deze aanpak werd het appartement dan ook snel verhuurd. Samenwerken met Valerie is dan ook een aanrader.

Mevr. Van Baelen

MOL