Verhuren - Immo Verbeeck

Verhuren

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie

Immo Verbeeck is jouw partner als je zorgeloos je huis of appartement wilt verhuren. Hoe we dat aanpakken? We communiceren altijd open en transparant. We zetten je eigendom professioneel in de kijker. We nemen alle formaliteiten en administratie rond het verhuurproces op ons en zorgen gedurende de huurperiode voor ondersteuning.

Het proces

 1. De bezichtigingen

  We zorgen voor de planning van de bezichtigingen, geven kandidaat-huurders afzonderlijk een rondleiding in je huis of appartement, wijzen hen op hun rechten en plichten én beantwoorden al hun vragen.

 2. De documenten

  We brengen alle nodige documenten in orde. We winnen via een invulformulier – dat we uiteraard vertrouwelijk behandelen – informatie over kandidaat-huurders.

 3. Het intakegesprek

  We organiseren en begeleiden een intakegesprek tussen jou en een potentiële huurder. Zo spelen we kort op de bal en verhogen we de kans op een echte match tussen jou en je toekomstige huurder.

 4. De doorneming

  We gaan met alle partijen rond de tafel zitten om het huurcontract door te nemen. Zo scheppen we vanaf het begin duidelijkheid en vermijden we onaangename verrassingen.

 5. De nutsvoorzieningen en verzekeringen

  We nemen alle papierwerk rond nutsvoorzieningen – zoals overnamedocumenten en leveringscontracten – en verzekeringen in samenspraak met beide partijen voor onze rekening, en dit geheel vrijblijvend.

 6. De ondertekening

  Als de inhoud van het huurcontract voor iedereen duidelijk is en alle vragen beantwoord zijn, vindt de ondertekening van de plaatsbeschrijving en het huurcontract plaats. 

 7. De registratie

  Als verhuurder van een huis of appartement dat uitsluitend voor bewoning bestemd is, ben je verplicht om het huurcontract binnen de twee maanden na ondertekening te registreren bij het kantoor Rechtszekerheid. Een verplichting die wij voor jou in orde maken.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiënte aanpak voor verhuur.

Valerie

+32 468 54 94 08
10 /10

De samenwerk met Immo Verbeeck verliep vlekkeloos! Wij zijn geholpen door Valerie en waren aangenaam verrast door de vlotte service en vriendelijkheid! Wij zijn zeer correct, vriendelijk en nauwkeurig door Valerie begeleidt van begin tot het einde. Alles is vlot geregeld en wij verkregen alle informatie voor onze nieuwe woning, nu kunnen we beginnen te genieten! Valerie is een top makelaar!

Mevr. Hutten

MOL

10 /10

Valerie Mertens is een heel spontane en gedreven dame. Haar enthousiasme voor haar werk, zorgt voor een zeer vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. De professionele aanpak en de duidelijke en transparante communicatie, zijn oorzaak en gevolg van een toffe en correcte afwerking van een bemiddelingsopdracht. Proficiat Valerie.

Dhr. Leysen

MOL

10 /10

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

10 /10

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

10 /10

De samenwerking is super verlopen. Valerie is een gedreven dame die van aanpakken weet. Bijkomend is ze communicatief sterk en kon ze me perfect informeren over de administratieve gang van zaken. Door deze aanpak werd het appartement dan ook snel verhuurd. Samenwerken met Valerie is dan ook een aanrader.

Mevr. Van Baelen

MOL